___

головна

попередня

наступна

_______


         Як бачимо, реклама заохочує до прийняття того чіпа, щоб можна було через нього заволодіти тілом і душею людини. І не піддавайтесь на різну брехню тих компаній і властей, які будуть хитрим способом нав'язувати "Клеймо звіра". Обманюючи довірливих матерів, що таку дитину ніхто не вкраде, і в любий момент ви її знайдете - не вірте цим "шістьорам" диявола. То знайте, що коли ви поставите своїй дитині такий "чіп", то у вас вже її вкрав Світовий уряд і вона вже є прив'язана невидимим ланцюгом до головного комп'ютера, в який дядя - садист-антихрист, - зможе ставити експериментальні знущальні програми для таких дітей, як і до таких дорослих, використовуючи їх для зла. Доповідали, що в'язням в Сполучених Штатах вживляли мікрочіп, і коли вони ставали занадто буйними, сторожі натискали кнопку дистанційного контролю, і мікрочіп обезвладнював вибраного в'язня.
         Потрібно розуміти, що хто матиме клеймо, рано чи пізно виголосить хулу на Св. Духа, і це підтвердить, що така людина повністю під контролем і керована сатаною і він правитиме на пряму спрямовуючи її до рабства.
         Матей 12; 31-32.Тому кажу вам: Усякий гріх, усяка хула проститься людям; але хула на Святого Духа, йому не простяться ні на цьому світі ні на тому. (Марко 3;28. Лука 12;10).
         Комп'ютеризація повинна бути правильно спрямована: всі ті системи прогресу повинні працювати на людину і всім би мали її забезпечити для життя так, щоб людина мала більше часу і можливості удосконалюватися і вчитися, розпізнавати добро і зло на духовно-професійному, рівні відокремлювати від себе всякий гріх, духовну нечистоту, і взагалі всяке породження зла, починаючи з думок, почуттів, намірів та вчинків. І саме таким чином, - коли кожна людина буде мати можливість викорінити із себе спокуси і зло, а за скоєні вчинки розкаятися і омити свою духовну одежу в крові Агнця, і тільки таким чином викорінювати із землі зло. Бо людина стає на дорогу досконалості після того, коли відділяє від себе всякі погані звички, як і гріх,. Бо це і є ціль життя людини (Буття 3; 5) про це свідчить сам Бог (Ісая, 7;14-16). Якщо все людство так би діяло то воно стало б як одно ціле добре Боже суспільство.
         А не тим шляхом, яким нас хочуть вести світові реформісти ніби, до досконалості підключаючи людину до комп'ютера з різними програмами людей, які не вміють на професійно-духовному рівні розпізнавати добро і зло та розділяти їх. Бо навіть само клеймо це вже є зло, яке допоможе світовим загарбникам взяти в полон електромагнітних хвиль майже все людство. Приходить той час, коли тих усіх ініціаторів клеймування також візьмуть в полон злі сили, яких люди по своїй духовній необізнаності називають "інопланетянами", які є створіннями падших ангелів до певного часу злі сили займають простір піднебесся (Ефесян 6; 12; Даниїла 7; 27). Приходить той час, коли вони своїми сильнішими і досконалішими засобами переймуть контроль над земними засобами контролю, або на пряму будуть керувати оклеймованими. Ось тоді збудуться слова пророцтва Одк. 13; 10: "Як хто в полон бере - сам у полон піде він, як хто мечем убиватиме, сам мусить бути мечем убитий". Ось тоді Бог буде змушений карати всіх тих, хто проти нього повстав караючи їх мечем уст своїх. Одк. 19; 15...21. "Арешту вбито мечем того, хто на коні сидить, - мечем, що виходить з уст його; і всі птиці наситяться трупами їх". Згадайте, або прочитайте Одкровення 9 або 16 розділу, які ще будуть спадати справедливі Божі кари на тих, хто прийме цей мікрочіп, не рахуючи вже цілу вічність в озері вогню, що палає сіркою. Одк.14:8-11.

         ІМ'Я ЗВІРА - воно нам стане відоме коли цей "двоголовий звір" сам сяде в Господньому храмі і видаватиме себе за Бога і відповідно оголосить своє ніби боже ім'я, яке з часом також буде вписуватись, клеймо звіра. Про того самозваного бога, як і про антихриста нас, християн застерігає Св. Апостол Павло в ІІ посланні до Солунян 2; 3-7.
         Нехай ніхто жодним способом не бентежить вас! Бо спершу настане відступництво й виявиться чоловік безбожний, син погибелі, той супротивник, який зноситься понад усе, що зветься Богом чи святощами, так що сяде сам у храмі Божім і видаватиме себе за Бога. Хіба не пам'ятаєте, що коли я був між вами, я говорив вам про це? І тепер знаєте, що саме стримує його з'явитись у часі своєму так, тайна беззаконня орудує вже тепер. Лише тепер є той, хто його стримує (Ісус Христос) і аж поки не буде усунений.
         (Із своєї церкви, в якій він постійно перебуває під видом Хліба і Вина, тобто "Євхаристії", якою він омиває народ свій від нечистоти духовної і провадить до Царства Божого тих, хто покладає на нього свою віру і любов, так і надію на вічне життя в чистоті з Богом. Після чого, настане час лжепророка, в народі названого антихристом).
         І тоді з'явиться беззаконний, якого Ісус Христос умертвить духом уст своїх і знищить сяйвом приходу свого, поява бо того буде під діянням сатани з усякого роду силою, із знаками, із неправдивими чудами та всяким брехливим обманом для тих, які гинуть, бо вони не прийняли любові правди, щоб їм спастися. І тому Бог посилає їм силу, яка зводить їх вірити неправді, - щоб засудженні були всі ті, які не увірували в правду, а милувалися з неправедності.
         Єремія 10;11. Ви їм так маєте сказати: Боги що неба і землі не створили зникнуть із землі й піднебесся.
         Антипапа прийшов до влади з подачі драконо-світового над уряду, якому підпорядковуються масоно-мафіозні структури і різні христоненависні клани, які просякли не тільки Христову Церкву, столицею якої є Ватикан, але і все християнство. Це видно по різним противоречивих програмах, які написані з одним розрахунком, що противоріччя само зруйнує істинне христове вчення. Бо якщо всі ці християнські напрями з'єднати в одну християнську течію, то без сумніву, буде зруйнована традиція догми Христової Церкви і відповідно усунена повсякчасна Христова жертва. Тактика ворогів Христа проста: щоб краще руйнувати традицію, потрібно стати християнином, щоб усе, що піддається руйнуванню руйнувати в Христовій Церкві. І таких засланих хрестоненависників масонів, чекістів, як і завербованих є багато в Христовій Церкві, та в християнстві взагалі, які в тому лукавому об'єднанні ще усунуть ікони з церков з допомогою протестантських течій, і будуть поставлені великі плоскі телеекрани, яким буде дано дух електромагнітних хвиль. І двоголовий звір буде промовляти до людства. Ось тому образу треба буде поклонитися і технічними засобами, схованими мінікамерами буде фіксуватися, хто скільки раз вклонився, а особливо хто не вклонився і такі підлягатимуть знищенню. Одк. 13; 15. Дано йому дух в образ звіра, щоб і говорив образ звіра і діяв так, аби, скільки їх не поклонилося образові звіра були повбивані. (прочитати одк. 14; 9-13). Як ми тепер докладно бачимо, що на основі збудованої церкви самим Ісусом Христом на Св. апостолі Петрі, тобто на скелі (Матей 16; 16-19). Тепер буде робити "перестройку" драконівський всесвітній уряд будуючи вже нову ліберальну модерну церкву, яку повинен очолити великий "архітект" двоголовий звір.
         Одк.13;3. Одна з голів його мов забита на смерть і рана смерті її загоєна.
         Тут виникає запитання, чому цей "звір двоголовий"? По одній простій причині: тому, що одна голова та, що на плечах, а інша - комп'ютерна з різними, зневажаючими істинного Бога, сигналами, які по певній програмі будуть подаватися першій голові - тій, що на плечах, яка їх озвучуватиме. Він буде керуватися особливими програмами, і

___

головна

попередня

наступна

Hosted by uCoz